Salut > Salut | Alles over het bezorgen van uw kaarten en enveloppen

Bezorging en verzendkosten van Salut

De proefdrukken en directe rouwverzending van Salut worden bezorgd door PostNL. De proefdrukken en de directe rouwverzending passen door de brievenbus. Pakketjes met kaarten en/of enveloppen worden bezorgd door de pakketdienst van PostNL.

Deze postvervoerders dragen de uiterste zorg over uw bestellingen. Echter, Salut heeft geen invloed op de snelheid en juistheid van de bezorging. In het overgrote deel van de gevallen worden de pakketbestellingen op tijd geleverd. Mocht het voorkomen dat dit niet geval is dan vernemen wij dit graag van u zodat we per omgaande actie kunnen ondernemen. Neem gerust contact op.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Voor directe rouwverzending geldt:
 Elke werkdag en op zondag vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en direct verzonden naar geadresseerdeerde. De eerstvolgende dag , behalve zondag, wordt de  rouwkaart bezorgd.

Alle rouwkaarten die op werkdagen en zondag voor 18.00 uur zijn besteld worden dezelfde dag nog gedrukt en direct verzonden.

Voor al onze pakketbestellingen vanaf 20 stuks geldt:
 Elke werkdag vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. Normaal gesproken wordt op de eerstvolgende werkdag uw bestelling bezorgd. Bestellingen die op vrijdag voor 18 uur besteld zijn worden op zaterdag bezorgd.

Voor pakketbestellingen die in het weekend geplaatst worden geldt:
 Voor zondag 18.00 uur besteld wordt op maandag geleverd. Tijdens het bestellen heeft u de mogelijkheid zelf de verzenddatum van uw bestelling te kiezen.

Proefdrukken gaan per reguliere post en worden dus door de postbezorger bij u bezorgd. Alle proefdrukken die op werkdagen en op zondag voor 18.00 uur zijn besteld worden dezelfde dag nog gedrukt en verzonden.

*Bezorgen jullie ook in België?

Ook in België bezorgen wij uw bestelling graag aan huis. Let wel, de bezorgtijd van bestellingen naar België kunnen iets afwijken van de levertijd binnen Nederland. Dit geldt met name voor reguliere post en proefdrukken. 

Wat zijn de verzendkosten?

Wilt u kaarten bestellen? Pakketbezorging in Nederland en België is GRATIS! Bekijk de overige prijzen op onze prijzenpagina.

Klachten over bezorging

Heeft u een vraag over uw pakket met kaartjes omdat ze er nog niet zijn? Bel ons dan op 085 - 743 07 65 of neem contact met ons op per mail.
Een klacht over de bezorging van uw rouwverzending of proefdrukbestelling kunt u altijd bij PostNL deponeren. U kunt dat snel eenvoudig online doen via: www.postnl.nl

Bent u niet tevreden, bekijk dan de service-informatie over onze garantie.


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: