Rouwdrukwerk
maak je bij Salut

Rouwdrukwerk maak je bij Salut

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.00 - 21.00 uur
085 - 743 07 65 of altijd bereikbaar per mail info@salut.nl

Maak een keuze uit onze veelzijdige collectie

Maak een keuze uit de uitgebreide collectie rouwkaarten. Natuur, bloemen, zee en aquarel zijn in de verschillende thema's en stijlen te vinden. Maak een persoonlijk ontwerp door het zelf aan te passen in onze online editor. Keuze uit 12 papiersoorten en 13 kleuren enveloppen.

Onze verzendopties

Kwalitatief rouwdrukwerk

Ons team vormgevers heeft uitgebreide collecties rouwkaarten, bidprentjes en bedankkaarten gemaakt. Door hoogwaardige papiersoorten te gebruiken, komt de kaart volledig tot haar recht.

Bekijk de collectie Zelf maken Over bestellen en bezorgen
8.9

Klanten geven ons een 8.9

       

“Dit was voor het eerst dat ik een rouwkaart zelf ging ontwerpen. De website heeft een ruime keuze aan papier. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat.”

Respectvol afscheid nemen

Salut wil graag een bijdrage leveren aan een persoonlijk afscheid. In de online editor kun je de kaarten gemakkelijk bewerken: zelf een foto toevoegen, teksten aanpassen en lettertypes wijzigen. Dit kun je zelf doen of samen met ons.

Veel gekozen thema's

Met foto Natuur Zee Orchidee Bloemen Aquarel
 

We zijn er voor u

Hulp nodig bij de opmaak, bestelling of betaling?

Bel met het Salut team: 085 - 743 07 65

Bekijk de volledige collectie
 

Een laatste salut voor uw dierbare

Op Salut vind je rouwdrukwerk in verschillende stijlen, soorten en maten. Elke kaart, brief of andere vorm van drukwerk is aanpasbaar. Zo kun je tastbare herinneringen maken die passen bij een persoonlijk afscheid.

 

Klantenservice van 9.00 tot 21.00 uur

In onze online ontwerptool kun je zelf aan de slag met een ontwerp. Heb je een vraag over tekst, foto’s of andere afbeeldingen plaatsen? Natuurlijk staat onze klantenservice voor je klaar. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur.

Samen ontwerpen

Wil je graag een ontwerp op maat? Onze ervaren vormgevers denken graag met je mee om een uniek ontwerp te creëren. Bel ons via 085 - 743 07 65 of mail naar info@salut.nl.

 

Wij drukken 6 dagen per week en bezorgen ook op maandag

Alle bestellingen die op werkdagen voor 18.00 uur en in het weekend voor zondag 18.00 uur besteld worden drukken en verzenden we nog dezelfde dag! We bezorgen bestellingen van 20 stuks of meer ook op maandag bij je thuis. Kies je voor directe rouwverzending dan bezorgen we zelfs bij je geadresseerde aan huis, ook op maandag. Lees hier meer over onze verzendmogelijkheden.