Salut > Vlinder rouwkaart

Vlinder rouwkaart

Salut heeft unieke rouwkaarten met vlinders. Maak de kaart compleet met één van onze 15 envelop- of één van de 7 papiersoorten.

0 kaartjes
    Verbergen
Omhoog

Maak een persoonlijke rouwkaart met vlinder

Op Salut vindt u mooie series rouwdrukwerk met vlinders. Er zijn vlinder rouwkaarten in allerlei stijlen: aquarel, grafisch of met foto. De kaart kunt u persoonlijk maken door een portretfoto en eigen tekst toe te voegen. 

Voor 18.00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

Alle bestellingen die van maandag tot vrijdag voor 18.00 uur besteld zijn, worden de zelfde dag nog gedrukt en verstuurd. Tevens drukken wij ook in het weekend en leveren we op maandag. Bestellingen van 20 kaarten of meer die zondag voor 18.00 uur besteld zijn, worden maandag bezorgd. Wist u dat we ook direct voor u kunnen verzenden? Hierbij verzenden we de kaarten rechtstreeks vanuit de drukkerij naar uw geadresseerden. Wij verzorgen dan het insteken, frankeren en op de post doen. Dit kan ook inclusief rouwzegel en PostNL rouwverzendset. Als u de optie "directe rouwverzending" kiest dan bieden wij de kaarten ook als rouwpost aanbij PostNL. Hier leest u meer over de directe rouwverzending.

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: