Salut > test pagina spoedbezorging 2020

 

Spoedzending nodig? Maak uw keuze uit onderstaande opties.

 

Als pakket rouwkaarten volgende dag in huis*

Het drukwerk de volgende dag op één adres ontvangen. Kies voor spoedbezorging (€12,50) en de kaarten (met enveloppen) zijn de volgende dag voor 13:00 uur bij u thuis opmaandag tot en met zaterdag. Alle orders hebben een trackingcode waardoor de bezorging inzichtelijk wordt. Via een sms systeem wordt u op de hoogte gebracht van de levering mits u het 06 nummer invult.

Koeriersdienst

Bel ons op 085 - 043 80 90 en vraag de prijs en bezorgtijd van een koerier op. De drukkerij is gevestigd in Oss. Kosten worden per kilometer berekend.

Drukwerk ophalen in Oss**

Het is mogelijk om van maandag tot en met vrijdag, op afspraak, drukwerk op te halen bij onze drukkerij in Oss. Wij zijn te bereiken op 085 - 043 80 90.

Spoedbezorging België

Pakketten van meer dan 20 stuks die voor 18:00 uur zijn besteld worden doorgaans de volgende dag (uitgezonderd zondag) voor 20:00 uur bezorgd. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor een bezorging per koerier. Ophalen in Oss op werkdagen is mogelijk op afspraak.

Proefdruk morgen in huis

Bestel voor 18:00 uur de proefdruk en kies voor spoedbezorging (€12,50) de proefdruk wordt op maandag tot en met zaterdag voor 13:00 uur geleverd. Inclusief alle voorbeelden enveloppen en papiersoorten. Alle orders hebben een trackingcode waardoor de bezorging inzichtelijk wordt. Via een sms systeem wordt u op de hoogte gebracht van de levering mits u het 06 nummer invult.