Salut > Betaalmiddelen

U kunt uw bestelling op Salut op verschillende manieren betalen. Dat gaat allemaal online en uiteraard op een veilige manier.

 

 

iDeal

Met iDeal kun u eenvoudig en snel betalen. Voor het gebruiken van uw iDeal heeft u naast uw bankpas ook een electronische reader van de bank nodig. Het is handig om die vast klaar te leggen voordat u gaat bestellen.  De betaling via iDeal wordt meteen verwerkt. We zullen de bestelling dan ook gelijk in behandeling nemen. Voor het betalen met iDeal gelden er geen minimum en maximum bedragen. Voorwaarde is alleen dat er ten tijde van de betaling voldoende saldo op de rekening staat.

Credit Card

Natuurlijk kunt u ook met een Credit Card uw bestelling betalen. We accepteren Credit Cards van MasterCard, Visa en American Express. Een betaling door middel van een Credit Card is gelijk verwerkt en wij zullen de bestelling dan ook gelijk verwerken. Ook voor het gebruik van de Credit Card heeft u veelal een electronic cardreader nodig. Het is handig om die vast klaar te leggen voordat u gaat bestellen.

Mister Cash

Woont u België, dan kunt u ook betalen met Mister Cash. De betaling is dan direct verwerkt en we zullen de bestelling dan ook gelijk verwerken.

 

Als particulier kunt u op verzoek achteraf betalen. Indien u hiervan gebruikt wilt maken kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

 

Alle manieren van betalen zijn kosteloos. U betaalt dus alleen voor de bestelling.

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: