Salut > Salut | 7 soorten papier

Keuze uit 7 mooie papiersoorten

Rouwdrukwerk bij Salut kunt u laten drukken op 7 verschillende papiersoorten. Elke soort heeft zijn eigen uitstraling. Stuk voor stuk zijn alle papiersoorten van hoge kwalteit.

 

Zijdeglans

Deze papiersoort van 300 grams, voelt glad aan en heeft een lichte glans.

Natuurkarton

Natuurkarton is een veelgebruikte stevige kaart in een matte look.
We drukken op de 340 grams variant.

Biotop

Zoekt u een stevige kaart met een off-white tint, dan is biotop voor u de eerste keuze.
Het is een 300 grams stevige kaart met een soft-touch.

Parelmoer

Parelmoer heeft een kleine schittering. Een stevige, mooie papiersoort met wat meer glans. Het is een duurdere papiersoort, hierdoor kost de kaart tussen de  € 0,25 en de € 0,35 extra. Deze papiersoort is 290 grams en heeft een zilverglans.

Ivory Gold

Ivory Gold heeft net als de Parelmoer een kleine schittering. Deze papiersoort is 250 grams en heeft een gelere zilverglans vergeleken met de parelmoer. Het is een duurdere papiersoort, hierdoor kost dit kaart tussen de  € 0,25 en de € 0,35 extra.

Oud Hollands

Deze papiersoort heeft een wat rustieke, maar chique feel. Er zit een structuur effect in het papier waardoor het net iets extra's heeft. Dit papier is licht off white en past heel goed bij de wat meer traditionele kaart of kaarten waarbij u een schilderij canvas effect wilt creëren. Ook dit is een wat kostbaardere papiersoort, waarvoor wij per kaartje een toeslag van € 0,25 € 0,35 extra rekenen.

Fotokaart

Deze papiersoort heeft een hoogglans lamintaat afwerking en wordt gedrukt op stevig papier van 300 gram. De naam spreekt voor zich: deze soort past extra goed bij kaarten met portretfoto's.