Bezorging rouwdrukwerk

Spoedbezorging

Kies voor spoedbezorging en jouw kaarten worden de volgende dag (uitgezonderd zondag) vóór 13.00 uur geleverd. Spoedbezorging met levering de volgende dag is te gebruiken op maandag tot en met vrijdag tot 18:00 uur en op zondag tot 18.00 uur. Alle orders hebben een trackingcode waardoor de bezorging inzichtelijk wordt. Kosten € 15,00 per bezorging (exclusief drukwerk).

Directe rouwverzending naar geadresseerden

Bestel jouw kaarten op maandag tot en met vrijdag voor 18:00 uur en op zondag voor 18.00 uur en kies daarbij voor directe verzending rouw. Deze rouwpost wordt gefrankeerd met een rouwzegel, apart aangeboden tot maximaal 40 kaarten in een rouwverzendset bij PostNL en ook op maandag bezorgd. Meer info over directe rouwverzending lees je hier. Directe rouwverzending heeft een trackingcode per rouwverzendset. Kosten zijn €1,45 per adres (exclusief drukwerk). Alleen in Nederland te gebruiken.

Pakketverzending

Bestellingen vanaf 20 stuks worden als pakket verzonden (PostNL). Bestellingen die maandag tot en met vrijdag vóór 18.00 uur zijn besteld, worden dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag voor 18:00 uur worden op zondag gedrukt en doorgaans op maandag voor 20:00 uur bezorgd. Alle orders hebben een trackingcode waardoor de bezorging inzichtelijk voor je wordt. Pakketbezorging is mogelijk in Nederland en België. De kosten hiervoor zijn € 4,95 en € 5,95 voor pakketten (vanaf 50 stuks).
Mocht je niet aanwezig zijn op het moment dat de postbezorger bij je voor de deur staat, dan wordt geprobeerd het pakket af te leveren bij de buren. Lukt dit niet, dan wordt het pakket de volgende dag opnieuw bij je aangeboden. Dit geldt met uitzondering van zondag.

Reguliere briefpost + proefdruk bezorging

Proefdrukken en pakketten met minder dan 20 stuks worden als briefpost verstuurd (PostNL). Bezorging kan in Nederland 1-2 werkdagen duren en op zondag en maandag wordt er geen reguliere briefpost bezorgd. Briefpost voorzien van rouwzegel en apart aangeboden in een rouwverzendset aan PostNL wordt wel op maandag bezorgd. In België kan bezorging van briefpost tot 7 dagen duren. Bij proefdrukken en orders minder dan 20 stuks kan worden gekozen voor spoedbezorging. Briefpost heeft geen trackingcode.

Bezorging in België

Een bestelling met meer dan 20 stuks die voor 18:00 uur is besteld, wordt doorgaans de volgende dag (uitgezonderd zondag) voor 20:00 uur bezorgd. Proefdrukken en bestellingen van minder dan 20 stuks worden per briefpost verstuurd, dit kan tot 7 dagen duren. Wij rekenen € 4,95 verzendkosten naar België en € 5,95 voor pakketten (vanaf 50 stuks). Wij adviseren voor het snel leveren van een proefdruk om de order aan te vullen, met bijvoorbeeld enveloppen, tot een pakket van meer dan 20 stuks. Een pakket wordt doorgaans de volgende dag (uitgezonderd zondag) geleverd. Voor het snel leveren van een pakket kan ook een koerier worden ingezet, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Afhalen bij onze drukkerij

Het is ook mogelijk om een bestelling op te halen bij onze drukkerij in Oss. Dit kan van maandag t/m vrijdag.
- Voor 11.00 uur besteld: dezelfde werkdag vanaf 15.00 uur gereed en dit kan afgehaald worden tot 17.00 uur.
- Tussen 11.00 en 18.00 uur besteld: de volgende werkdag tussen 8.30 en 17.00 uur ophalen.
Receptie | Griekenweg 7 | 5342 PX Oss


Vragen of een extra controle?

We helpen je graag! Heb je vragen over het bewerken, bestellen of verzenden van je kaart? Wij staan van 9.00 tot 21.00 uur voor je klaar. Bel ons via:085 - 743 07 65. Je kunt ons ook altijd mailen via info@salut.nl.