Salut > Rouwkaarten maken bij Salut

Rouwkaarten maken

Maak bij Salut persoonlijke rouwkaarten om familie en vrienden uit te nodigen voor het afscheid of ter kennisgeving van het overlijden van uw dierbare.

Bekijk de collectie Over bestellen en bezorgen
Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.00 - 21.00 uur
 085 - 743 07 65 of altijd bereikbaar per mail info@salut.nl

Maak een keuze uit onze veelzijdige collectie

Maak een keuze uit de uitgebreide collectie rouwkaarten. Natuur, bloemen, zee en aquarel zijn in verschillende thema’s en stijlen te vinden. Blader door onze collectie en maak een persoonlijk ontwerp door het zelf aan te passen in onze online editor.

Een selectie van onze veelgekozen rouwkaarten

Hieronder vindt u onze unieke collectie rouwkaarten in verschillende stijlen. Klassiek, abstract, ingetogen of juist kleurrijk: u kunt kiezen uit een breed aanbod. Elke kaart kunt u aanpassen naar eigen smaak en voorzien van eigen foto’s.

0 kaartjes

Een laatste salut voor uw dierbare

Op Salut vindt u rouwdrukwerk in verschillende stijlen, soorten en maten. Elke kaart, brief of andere vorm van drukwerk is aanpasbaar. Zo kunt u tastbare herinneringen maken die passen bij een persoonlijk afscheid.

Samen ontwerpen

Wilt u graag een ontwerp op maat? Onze ervaren vormgevers denken graag met u mee om een uniek ontwerp te creëren. Bel ons via 085 - 743 07 65 of mail naar info@salut.nl.

Klantenservice van 9.00 tot 21.00 uur

In onze online ontwerptool kunt u zelf aan de slag met een ontwerp. Heeft u een vraag over tekst, foto’s of andere afbeeldingen plaatsen? Natuurlijk staat onze klantenservice voor u klaar. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur.

Wij drukken 6 dagen per week en bezorgen ook op maandag

Alle bestellingen die op werkdagen voor 18.00 uur en in het weekend voor zondag 18.00 uur besteld worden drukken en verzenden we nog dezelfde dag! We bezorgen betellingen van 20 stuks of meer ook op maandag.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: